Handelsbetingelser

Generelt 
Handelsbetingelserne bør læses grundigt igennem, inden godkendelse af handlen. Standard handelsbetingelserne indeholder de bestemmelser som er gældende for alle aftaler, tilbud, salg og leverancer af produkter og serviceydelser, indgået mellem DecOcean og kunden, medmindre de er specifikt undtaget ved en skriftlig aftale. Kunden skal acceptere at vores handelsbetingelser indgår som en standard aftale. Kunden skal endvidere bekræfte at handelsbetingelserne er læst og forstået, før køb af produkter kan gennemføres. DecOcean's lager opdateres efter hvert gennemført køb. 

Ordrebekræftelse
Ordrebekræftelsen fremsendes til kunden sammen med indholdet af hele DecOcean standard handelsbetingelser. Ordrebekræftelsen indeholder specifikationer for, hvad ordren omfatter. Ordrebekræftelsen kan kunden få genudsendt elektronisk, hvis den skulle bortkomme. 

Betalingsbetingelser
Alle priser fremgår af den til enhver tid gældende prisliste eller af et konkret tilbud udarbejdet individuelt mellem kunden og DecOcean. Alle priser angives i danske kroner og er inkl. moms, med mindre andet er anført. Der tages forbehold for ændringer i moms, skatter, afgifter, udsolgte varer, samt trykfejl eller ændringer i brochurer, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale. Betaling kan ske med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, JCB. Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder er der forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort betales af Decocean. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. DecOcean benytter en batalingsgateway "ePay" som er godkendt af Nets. Ved køb af almindelige varer uden specialtilpasning, trækkes pengene fra kortet i forbindelse med at bestillingen afsendes.


Specielt for levende: Ved køb af specialvarer kræves forudgående betaling. Dette vil sige at indbetalingerne via kreditkort trækkes kort efter ordren er lagt ind. 

Særligt for specielt tilpassede produkter: Beløbet hæves med det samme ved specielt tilpassede produkter


Gavekort
I vores webshop kan du købe gavekort. Gavekortet kan benyttes både i webshoppen og i butikken. Ønsker du at købe et gavekort på et højere beløb end de forlavede i webshoppen, kan du blot lægge flere gave kort i din indkøbskurv. Når gavekortet udstedes samles det totale beløb på et gavekort. Gavekortet sendes digitalt til din email adresse indenfor få timer efter køb. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra påtegnet dato. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. 

Fragt
Der pålægges fragt afhængigt af leveringsmåde samt på hvilket tidspunkt på dagen ordren lægges. Den præcise fragt vil altid oplyses inden din ordre godkendes. Fisk og koraler skal afhentes i DecOcean's butik. 

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Der ydes ikke reklamationsret på fisk og koraler. 

Fortrydelsesret
DecOcean bytter ikke returvarer til andre varer eller størrelser - Men pengene gives retur. Skulle en vare ikke leve op til forventningerne, har kunden 14 dages fortrydelsesret, fra den dag kunden modtager varen. Varen skal leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. (vedrørende originalemballage se straks nedenfor). Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på nedenstående adresse. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Returfragten betales af kunden selv. 

Specielt for levende: Specialvarer kan ikke returneres. 

Originalemballage
Emballagen skal altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.Ved reklamation eller fortrydelse returneres varen til følgende adresse: DecOcean Aquarium, Højdevej 1, 2670 Greve 

Levende
Alt levende betragtes som specialvarer (da vi ikke kan være sikre på at kunne afsætte disse varer til anden side). Alt levende skal afhentes i butikken. Der kan være variabel leveringstid på alt det levende. Du vil blive kontaktet når varen er hjemme. 

Tidsfrist
DecOcean tilstræber, at kundens ordre leveres indenfor ca. 1-4 hverdage, afhængig af ordrens størrelse og aktuel lagerbeholdning. Kunden er forpligtiget til hurtigst muligt, at besvare breve eller e-mail fra DecOcean. Svartiden bør ikke overstige 24 timer, hvis henvendelsen er modtaget senest 2 hverdage før weekenden. En eventuel lang svar tid fra kunden, der bevirker at DecOcean ikke kan levere ordren inden for den oplyste tidsfrist, kan ikke lægges DecOcean til last, eller gøres til genstand for indsigelser, prisnedsættelse eller lignende. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Enhver ordre hos DecOcean modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger, ildebrand, beskadigelse af DecOcean udstyr, vores leverandørers produktionsapparat eller ved enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser DecOcean muligheder for at levere. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. DecOcean har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen eller en del af denne eller at levere så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. DecOcean er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. 

Tavshedspligt
DecOcean's personale og leverandører skal iagttage ubetinget tavshed med hensyn til oplysninger vedrørende kundens forhold, som de eventuelt får kendskab til i forbindelse med køb af produkter. 

Persondatapolitik
DecOcean bruger ikke cookies til anvendelse af personlige data. Følgende informationer indtastet vedr. et køb DecOcean, gemmes i vores database (navn, adresse, e-mail og telefon nr, samt informationer om handlen), med henblik på levering af ordre og elektronisk genudsendelse af ordrebekræftelse hvis kunden skulle miste sin. Personlige data opbevares ikke krypteret i databasen. Kortoplysninger transmitteres krypteret (SSL) og gemmes ikke. Alle registrerede informationer opbevares i 5 år, ifølge bogføringsloven. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Personaleloven. DecOcean er ansvarlig for alt data. 

Ændringer i handelsbetingelser
DecOcean forbeholder sig ret til en hver tid, at ændre indholdet af standard handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Standard handelsbetingelserne er gældende for handelsvilkår mellem DecOcean og dens kunder. Ændringer i ovenstående handelsbetingelser og priser vil blive offentliggjort på DecOcean's hjemmeside. 

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. 

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr
Kontakt
DecOcean Aquarium
Højdevej 1 
2670 Greve
Danmark
Ring til os: 43439633
E-mail: info@decocean.dk

CVR: 15926856